Cím

Controlling
Vállalkozásirányítási Tanácsadó
és Rendszerfejlesztő Kft.

1125 Budapest,
Istenhegyi út 63/b.
Tel.: (36-1) 355-6641,
Fax: (36-1) 355-6641
info@controlling.hu

Kinek ajánljuk? Mit várhat tőlünk? Miért fontos, amit kínálunk? Kontrolling filozófiánk
Akciók
Gyorsátvilágítás: az Ön cégénél mi akadályozza azt, hogy hatásosabban kézben tarthassa, irányíthassa cégét? Kapcsolatfelvétel alapján ingyenes gyorsdiagnosztika az Ön cégénél.

Egy lépéssel a versenytársak előtt: folyamatos előrejelzés mellett értékelhetők a tények (a CNET, mint a kontrollingot támogató integrált rendszerek új generációja). Kapcsolatfelvétel alapján helyszíni bemutató az Ön cégénél, konzultációs lehetőséggel.Cégünk 1991 januárjában alakult, 11 éve tisztán szellemi szolgáltatást nyújtó stabil, nyereséges vállalkozás. Tulajdonos vezetői az ECONOMIX Közgazdász Egyetemi Kisszövetkezet vezető munkatársai voltak. Előtte neves rendszerfejlesztő cégeknél dolgoztak, rendszeresen publikáltak, oktattak.

18 éves átvilágítási tapasztalattal rendelkezünk, számos sikeres, éles projekt áll mögöttünk. A világ egyik legfejlettebb RAD (gyors alkalmazásfejlesztő) eszközével, az izraeli MSE cég MAGIC alkalmazásgenerátorával fejlesztett integrált vállalatirányítási alaprendszerünk van. (Több, mint egy évtizede minden programozói világbajnokságot MAGIC-kel nyertek!). Ez számos platformon és adatbázis-kezelő mellett futtatható rendszerfejlesztést tesz lehetővé PC-s és AS/400 környezetben. Nyitott az internet/intranet környezetre is.

A rendszerelemzést és tervezést a világ egyik legjobb CASE eszközével, az amerikai Popkin cég SystemArchitect 2001 rendszerével végezzük.
Tudásunkat rendszeresen karbantartjuk, a legújabb irányzatokat feltérképezzük és beépítjük saját know-how-nkba. Ilyen alapon átvilágításainkat objektum-orientált technikával végezzük (üzleti modellezés, BPR), fejlesztéseink is objektum-orientáltak. Ismerjük a legmodernebb stratégiai menedzsment, benchmarking, balanced-score-card, teljesítményértékelési irányzatokat. Stratégiai szövetségünk van a KVALIKON Vezetési Tanácsadó, Rendszerfejlesztő és Könyvelési Kft-vel, az átvilágítás, vezetői tanácsadás területén esetlegesen fellépő szűk keresztmetszetünk feloldására. Programozási területen kihasználjuk a MAGIC lenyűgöző termelékenységi előnyét, de szűk keresztmetszet oldására bármikor külső kapacitást tudunk bevonni (hiszen rendszerfejlesztéseink teljes mértékben elemzett, megtervezett és dokumentált CASE termékek).

Partnereinket hosszú távon és megelégedettségükre igyekszünk kiszolgálni. Számos partnerünkkel a kapcsolat 8-10 éves. Újabb partnereinktől is ezt a hűséget reméljük, amelyet kifogástalan szolgáltatással kívánunk kiérdemelni.


Cégünk Referencia Partnerek Szolgáltatás Termékek Kapcsolat