Cím

Controlling
Vállalkozásirányítási Tanácsadó
és Rendszerfejlesztő Kft.

1125 Budapest,
Istenhegyi út 63/b.
Tel.: (36-1) 355-6641,
Fax: (36-1) 355-6641
info@controlling.hu

Kinek ajánljuk? Mit várhat tőlünk? Miért fontos, amit kínálunk? Kontrolling filozófiánk
Akciók
Gyorsátvilágítás: az Ön cégénél mi akadályozza azt, hogy hatásosabban kézben tarthassa, irányíthassa cégét? Kapcsolatfelvétel alapján ingyenes gyorsdiagnosztika az Ön cégénél.

Egy lépéssel a versenytársak előtt: folyamatos előrejelzés mellett értékelhetők a tények (a CNET, mint a kontrollingot támogató integrált rendszerek új generációja). Kapcsolatfelvétel alapján helyszíni bemutató az Ön cégénél, konzultációs lehetőséggel.A CNET (Controlling information NETwork) programcsomag a kontrolling filozófiánk szakaszban kifejtett követelményeknek eleget tevő integrált vállalatirányítási alaprendszer, amely a kontrollingot támogató rendszerek új generációját képviseli. Szemben a legtöbb, ma piacon lévő - alapvetően az egyes alapfunkciók támogatására szolgáló - rendszerrel, a fókuszba törekvés-kontrolling kiszolgálását és a lehető legjobb információk alapján történő előrejelző képességet állítja, azon felül, hogy maximálisan automatizálva igyekszik megragadni a tényleges történéseket (látja el az alapfunkciókat). Ily módon
  • lehetőséget teremt a proaktív eredménykontrollingra,
  • biztosítja a többdimenziós könyvelést és előrejelzést,
  • maximálisan támogatja a valóságra való visszakövethetőséget, ezzel a hatásos beavatkozást,
  • megteremti a jövő előrejelzése és a tényleges történések regisztrálása közötti zökkenőmentes és többlet adminisztráció nélküli folyamatos és automatikus átmenetet.
Alaprendszer olyan szempontból, hogy egyedileg paraméterezendő, alapmoduljai szükség szerint kiegészíthetők az egyedi igények alapján.
Rendkívül gyorsan bevezethető más integrált rendszerekhez képest (a bevezetés néhány hét alatt elvégezhető betanítással együtt).
Kapcsolódó szolgáltatásként biztosítunk forró drót konzultációt, teljes életciklust végigkísérő rendszerkövetést, helyszíni konzultációt a rendszerhasználattal kapcsolatban, rendszerfelügyeletet.
Klikkeljen a részletekért
Klikkeljen a részletekért Klikkeljen a részletekért
Klikkeljen a részletekért Klikkeljen a részletekért Klikkeljen a részletekért

Cégünk Referencia Partnerek Szolgáltatás Termékek Kapcsolat